Uit de sportmagazines

Een jaar lang twee marathons per dag - deel 28

Prorun.nl 0 sec ago
De oversteek naar Midden-Amerika wordt gemaakt, niet door de gevaarlijk jungle maar per kajak over zee.

Wanneer negeren fietsers het rood licht?

Cycling.be 5 hours 26 min ago
Veel automobilisten vinden het enorm ergerlijk als fietsers door het rode licht rijden - of ze daarmee andere weggebruikers nu hinderen of niet. Een recent onderzoek bekeek wanneer fietsers het vaakst het rood negeren.

Focus Sam volgt het goede voorbeeld van elektrische broer

Cycling.be 9 hours 10 min ago
Atypisch voor de fietsindustrie heeft Focus de tweede generatie van de Sam pas een jaar na de elektrisch ondersteunde versie voorgesteld. De endurofiets heeft nu een nieuwe geometrie en 170 mm veerweg via het eigen F.O.L.D.-systeem.

Passie van bevoorrader Kipchoge verovert de loopwereld (video)

Running.be 9 hours 35 min ago
Ja, nog een artikel over Eliud Kipchoge en het wereldrecord dat hij zondag liep in Berlijn. Enfin, over iemand die populair werd dankzij een bevoorrading.

Die gespierde billen van wielrenners

Stoere Vrouwen Sporten 11 hours 14 min ago

Feit: op de fiets kijk je naar billen. Of je nu een achterwerk-gluurder bent of niet, zodra je bij iemand in het wiel rijdt, zit je oog in oog met een setje zitkussens. De vraag is: wat doe je, kijk je nog eens beter, of wend je je blik toch even af? Dat hangt denk…

The post Die gespierde billen van wielrenners appeared first on Stoere Vrouwen Sporten.

Onze man verkent permanent halvemarathonparcours

Running.be 11 hours 47 min ago
De Nederlandse havenstad Rotterdam wil via 'Rotterdam Rent' zo veel mogelijk mensen aan het lopen krijgen. Het gaat om verschillende bewegwijzerde looptrajecten. Onze man nam die van 21 km voor zijn rekening.

Do's don'ts na de race

Running.be 12 hours 7 min ago
Een wedstrijd stopt eigenlijk niet zodra je de aankomst bereikt. Dan begint de herstelfase. Met deze tips recupereer je optimaal en haal je op de eerstvolgende training sneller opnieuw je niveau met het oog op een volgende wedstrijd.

Blijf je van sporten langer jong?

Stoere Vrouwen Sporten 12 hours 26 min ago

Sporten houdt je jong, zeggen ze. Kijk eens om je heen naar je sportieve vrienden. Inderdaad ogen ze energiek en krachtig. Ze bewegen alsof ze de energie van de wereld hebben. En dat klopt, maar dat komt niet alleen door de spieren en hun conditie. Sport heeft op DNA-niveau effect op je gezondheid. Als ik…

The post Blijf je van sporten langer jong? appeared first on Stoere Vrouwen Sporten.

'Het belang van een goede voorbereiding op je najaarsmarathon'

Prorun.nl 13 hours 18 min ago
In de weken voor een najaarsmarathon nog een mooie test? Ontzettend belangrijk!

Pinarello wordt partner van Gran Fondo Strade Bianche

Cycling.be 1 day 3 hours ago
Pinarello heeft een overeenkomst bereikt met RCS Sport waarbij het fietsmerk uit Treviso de presenting partner wordt van de Gran Fondo Strade Bianche, de cyclosportieve over Toscaanse grindwegen die in korte tijd een van de belangrijkste evenementen op de voorjaarskalender werd.

Pages