Uit de sportmagazines

Maar je gaat toch met vakantie?

Prorun.nl 2 hours 19 min ago
Uitrusten is voor mij veel meer iets van dingen mogen en niet van dingen moeten. Ik moèt niet hardlopen op vakantie. ik mág op avontuur in een andere omgeving

Eten tijdens het lopen... met een pleister op je bil

Running.be 11 hours 41 min ago
Spaanse wetenschappers hebben een 'voedingspleister' ontwikkeld waarmee je eet tijdens het lopen zonder dat je effectief op iets moet kauwen of slikken...

Jouw unieke kans om door het Brusselse Stadhuis te lopen!

Running.be 15 hours 45 min ago
Het Brusselse Stadhuis op de Grote Markt is een van de mooiste ter wereld. Herinner je je de beelden van de Rode Duivels op het balkon nog? Wel, nu krijg jij de kans om over hetzelfde balkon te lopen!

Colnago C64 krijgt twee wilde nieuwe designs

Cycling.be 22 hours 4 min ago
Het topmodel van Colnago, de C64, is nu ook beschikbaar in twee opvallende nieuwe kleurstellingen. Eentje daarvan zal vooral fans van het wielrennen in de jaren '90 aanspreken, het andere doet je twijfelen of het frame van carbon of metaal is.

Cycling Legends tovert Brusselse Autoworld om tot fietstempel

Cycling.be 23 hours 47 min ago
De wielerlegenden en hun geschiedenis krijgen tijdens de expo "Cycling Legends" van 20 juni tot 25 augustus uitzonderlijk een plaats naast de gemotoriseerde voertuigen in het Autoworldmuseum. De gele trui en Eddy Merckx staan centraal.

Checklist voor loopevents

Running.be 1 day 1 hour ago
Neem je binnenkort deel aan een loopevent? Met deze handige checklist ben je zeker dat je niks vergeet!

Met deze app vind je altijd overal een running buddy

Running.be 1 day 2 hours ago
Dankzij de Flöckbud app vind je makkelijk een sportmaatje, in eender welke sport en op elke locatie ter wereld.

Waarom is core stability zo belangrijk?

Running.be 1 day 2 hours ago
Lopen is je favoriete sport, we know. Het liefst van al zou je altijd gaan lopen. Toch is het belangrijk om je volledige lichaam te trainen en ook regelmatig core stability oefeningen te doen.

Dit staat op jouw gezond boodschappenlijstje!

Running.be 2 days 1 hour ago
De juiste voeding geeft je loopprestaties een boost. Dat gezonde voeding duur is of enkel te verkrijgen is in speciaalzaken, is een fabel. In de supermarkt vind je alles wat je nodig hebt om gezond en evenwichtig te eten!

Voetbalfan loopt naar elke uitwedstrijd

Running.be 2 days 1 hour ago
Scott Cunliffe (45) is een hevige fan van Burnley FC, een Engelse voetbalclub uit de Premier League. Het afgelopen seizoen ging hij zomaar eventjes al lopend naar alle uitwedstrijden!

Pages