Uit de sportmagazines

Videovlog van Gert Jan: De vragen van lezers beantwoord.

Prorun.nl 6 hours 9 min ago
In deze blog beantwoord Gert Jan vragen van ProRun bezoekers. Zo geeft hij je nog wat extra tips voor kracht oefeningen. Ook gaat hij nog een keer in op het arbeid-rust principe.

BBB verlicht het pad voor elk type fietser

Cycling.be 15 hours 46 min ago
Goede verlichting op je fiets is essentieel om je veilig door het verkeer heen te kunnen bewegen. Het verlichtingsgamma van BBB Cycling kenmerkt zich door zijn veelzijdigheid, kwaliteit en gebruikersgemak.

10 onderhoudsblunders en hoe ze te vermijden (video)

Cycling.be 19 hours 40 min ago
GMBN verzamelde de tien meest voorkomende fouten die mountainbikers maken tijdens het onderhoud van hun fiets. Ontdek ze hier! De meeste zijn trouwens eveneens geldig voor racefietsen.

Mogelijke oorzaken van nek- of schouderpijn tijdens het lopen

Running.be 19 hours 50 min ago
Nek- of schouderpijn? Dat kan te maken hebben met je loophouding. We zetten 3 mogelijke oorzaken op een rij.

Profs op Madonna del Ghisallo vergeleken met amateurs

Cycling.be 20 hours 22 min ago
Jezelf ooit afgevraagd hoe jij het zou stellen in het profpeloton? Wel, dankzij Velon weten we dat nu. Zij registreerden tijdens de Ronde van Lombardije de tijden van winnaar Vincenzo Nibali en Julian Alaphilippe op de Madonna del Ghisallo en vergeleken die met amateurrenners.

Marathon in 3u30': tips schema

Running.be 20 hours 57 min ago
Momenteel ligt onze marathongids in de winkel. Je vindt daarin onder meer schema's om de 42,195 km te finishen in 3u en 4u. Ambieer jij de gulden middenweg? Lees dan zeker verder.

Via PanAm: adembenemende loopfoto's uit Zuid-Amerika

Running.be 22 hours 36 sec ago
De mannen van Via PanAm zijn toe aan de slotfase van hun loopavontuur. Vooraleer ze aan hun laatste 5000 km begonnen, stuurden ze ons enkele adembenemende foto's.

Blessures die bij lopers vaak voorkomen

Prorun.nl 1 day 38 min ago
Hardlopen is leuk, lekker en gezond. Totdat het lijf tegensputtert. En dan bedoelen we niet een portie prima spierpijn, maar serieuze blessures. Dit zijn vijf veel voorkomende blessures.

Wil jij een marathon lopen? Onderschat niet de waarde van sportvoeding!

Prorun.nl 1 day 38 min ago
Zoals een auto niet zonder brandstof kan, geldt dat ook voor jou als hardloper. Je hebt voeding en energie namelijk nodig om te kunnen hardlopen. Dat geldt des te meer wanneer je langere afstanden loopt en dus steeds meer van je lichaam vraagt.

Hoe train je vaartspel?

Prorun.nl 1 day 45 min ago
Eén van de leukste trainingsvormen is toch wel 'vaartspel'. Tips hoe je dat kunt doen.

Pages