Uit de sportmagazines

De basisregels voor een succesvolle training

Running.be 1 day 7 hours ago
Heel wat lopers beginnen als een kip zonder kop aan een schema, maar als je de basisregels van training kent, kan je veel verstandiger trainen. Paul Van Den Bosch van Energy Lab geeft de basisbeginselen van trainingsleer mee.

GETEST: Shimano WH-RS700-TL, de bekende Ultegra-kwaliteit

Cycling.be 1 day 19 hours ago
Wie al even met de fiets rijdt, weet dat hij altijd bij Shimano kan aankloppen als hij op zoek is naar een no-nonsense, betrouwbare wielset. Wij trokken met extra veel gewicht op pad met de opvolgers van de alom bekende Ultegra-wielen om uit te zoeken of ze nog altijd quasi onbreekbaar zijn.

Hernieuwde BUFF: betere parvorm, bescherming en duurzaam geproduceerd

Running.be 2 days 17 min ago
Na 25 jaar werd de bekende Original BUFF herzien. Zo heeft de laatste versie een verbeterde pasvorm, biedt het betere bescherming en werd het accessoire duurzaam geproduceerd.

FIETSEN VAN DEN HAUWE: Huismerk Ted Wood nieuw leven ingeblazen

Cycling.be 2 days 2 hours ago
In 1921 richtte vakman Gustave Van den Hauwe zijn eigen wielerzaak op waar hij handmatig frames bouwde en beschilderde. De traditie zette zich voort van generatie op generatie en onderging doorheen de eeuw al heel wat transformaties. Maar de Oost-Vlaamse fietsenwinkel draagt nog steeds dezelfde waarden hoog in het vaandel.

Anders eten op de fiets bij koud weer?

Cycling.be 2 days 2 hours ago
De winter staat garant voor koude dagen. Je kan jezelf dus best zo goed mogelijk wapenen tegen de kou. Een belangrijk onderdeel is de juiste voeding. Hoe pak je dit nu best aan?

Herfst- of winterdip? 6x natuurlijke voeding voor een beter humeur

Running.be 2 days 4 hours ago
Koude en donkere dagen: daar worden we niet meteen blij van. Gelukkig kan je met de juiste voedingsmiddelen je humeur wél een handje helpen.

Dit zijn de 11 winnaars van Running.be 11 K

Running.be 3 days 34 min ago
Maandag 11/11 trokken heel wat onder jullie weer de loopschoenen aan om deel te nemen aan onze jaarlijkse running.be 11K!

Cadeau voor nieuwe abonnees: BBB Fullview-fietsbril

Cycling.be 3 days 3 hours ago
Wie een nieuw jaarabonnement neemt op cycling.be magazine leest niet alleen alles over het profpeloton én ontdekt al het nieuws voor de actieve wielerfanaat, maar krijgt er ook nog eens een prachtig cadeau ter waarde van het jaarabonnement bovenop. Deze maand is dat een fietsbril van BBB!

Leg nu de basis voor je voorjaarsmarathon (trainingsschema)

Running.be 3 days 3 hours ago
Met de Gent Marathon, die vanaf 2020 in het voorjaar valt, heb je meteen een reden om deze winter doelgericht te trainen. Met ons uitgebreide 16-wekenschema loodst running.be je door de wintermaanden heen én naar de finish van je (eerste) marathon!

Pirelli schenkt 30 euro korting op winterbandenset

Cycling.be 3 days 4 hours ago
Pirelli heeft met de P Zero Velo 4S en de tubeless-ready Cinturato Velo twee ideale banden om het hoofd te bieden aan de winterse fietsomstandigheden. Om jou over de streep te trekken, krijg je 30 euro korting op een setje van deze banden.

Pages