Uit de sportmagazines

Belg betaalt gemiddeld 2.370 euro voor nieuwe fiets

Cycling.be 23 hours 38 min ago
Net als voorgaande jaren blijkt uit het grootschalig onderzoek van de Belgische fietsbeurs Velofollies dat het fietsgebruik in België nog steeds aan populariteit wint. Wie op zoek is naar een nieuwe tweewieler, moet tussen 18 en 20 januari naar Kortrijk voor Velofollies.

GETEST: BMC Fourstroke 01 One met geïntegreerde dropper

Cycling.be 1 day 6 hours ago
De Fourstroke gaat al even mee in het gamma van BMC, dus was het dringend tijd voor een update. De nieuwe racefully is niet alleen wat gewicht kwijt, maar kreeg ook een moderne geometrie, een hogere stijfheid en een eigen, onopvallend weggewerkte dropper post.

Dit zijn de voordeligste marathonsteden van 2019

Prorun.nl 1 day 7 hours ago
Plannen om dit jaar en buitenlandse marathon en te combineren met een stedentrip? Dit zijn de voordeligste marathonsteden

Hoe veilig is Strava?

Stoere Vrouwen Sporten 1 day 8 hours ago

Zoveel sporters gebruiken tegenwoordig Strava. Vooral onder fietsers is de app populair. Al was het maar omdat je die onderlinge wedstrijdjes op segmenten kan doen. Maar is Strava alleen een leuke app of een bedrijf dat geld verdient met jouw data? Wat doet Strava met de ritjes die jij uploadt en kan je je privacy…

The post Hoe veilig is Strava? appeared first on SVS.

Simpele tip om na je werk te gaan trainen in plaats van in je zetel te ploffen

Running.be 1 day 8 hours ago
Veel mensen hebben er last van: ze beginnen de dag met het goede idee om na het werk te gaan lopen. Maar zodra ze thuis zijn, ploffen ze even in de zetel ... om er niet meer uit te geraken. Dat kan beter!

Toetreden tot de Special Forces? Dan moet je deze loopproeven voltooien

Running.be 1 day 22 hours ago
Voor tv-programma Kamp Waes gaat Tom Waes op zoek naar gewone burgers die zullen proeven van de opleiding om het tot de Special Forces te schoppen. En daarvoor moet je een flink stukje kunnen lopen.

Eerste marathon voor Kipchoge na wereldrecord wordt meteen fameuze clash

Running.be 1 day 23 hours ago
Eliud Kipchoge liep vorig jaar in Berlijn naar een nieuw wereldrecord op de marathon. Ondertussen is ook geweten waar hij zijn eerste 42,195 km van 2019 loopt.

Parcours techniek: Moddervreten met Bart Wellens

Cycling.be 2 days 6 hours ago
Het BK in Kruibeke was op zijn zachtst gezegd een echt modderfestijn. Maar hoe rij je nu het vlotst door die brij? We vroegen het aan de modderduivel bij uitstek, Bart Wellens. De goedlachse Kempenaar nam ons mee naar een drassig stukje weide en bracht ons de kneepjes van het vak bij.

Nu al een kandidaat voor Photoshop-misser van het jaar in loopland

Running.be 2 days 6 hours ago
Met Photoshop kan je geweldige dingen doen, maar als je wat onzorgvuldig te werk gaat, is het resultaat eerder lullig. Daar kan ook de premier van Australië over meespreken.

Het bijzonder straffe loopprogramma van een 70-jarige

Running.be 2 days 6 hours ago
De kans is groot dat je een mooie lijst met loopevenementen maakte voor 2019. Dat deed ook Gene Dykes. Alleen is zijn loopprogramma nogal ... stevig. Zeker als je weet dat de man 70 jaar is.

Pages