Uit de sportmagazines

Kortrijk krijgt Trek Brand Store

Cycling.be 3 days 7 hours ago
Onlangs heeft Trek Bicycle haar eerste eigen Brand Store geopend in het West-Vlaamse Kortrijk. Voormalig Trek-dealer Fietsateljee Dupont heeft een ware metamorfose ondergaan en is nu het vlaggenschip van Trek midden in het hart van wielerminnend Vlaanderen.

Fietsen en barbecueën tijdens Gentse Teamleader Classic

Cycling.be 3 days 8 hours ago
De Teamleader Classic is het Gentse fietsevent voor gezinnen én zondagsrenners. Je krijgt drie afstanden langs de mooiste plekjes in Oost-Vlaanderen: een rustige familietocht van 35 km en twee meer uitdagende routes van 65 en 98 km voor geoefende recreanten. En nadien is er barbecue!

Datum Fintro XL 10 Miles bekend

Running.be 3 days 9 hours ago
Op zondag 9 september staat de tweede editie van de Fintro XL 10 Miles op de kalender. Deze prachtige looptocht langs de bekendste en mooiste plekjes van Elsene maakt voortaan deel uit van de Fintro Running Tour, een verzameling van de mooiste stadslopen die ons land rijk is.

Trucjes die je lange duurloop opvrolijken

Running.be 3 days 9 hours ago
Veel lopers hebben een haat-liefdeverhouding met lange duurlopen. Soms resulteren die trainingen in een runner's high, soms lopen ze voor geen meter. In dat laatste geval is een beetje afleiding onderweg meer dan welkom.

Eerste Ridley Granfondo Vosges is schot in de roos

Cycling.be 4 days 5 min ago
Bijna met duizend waren ze, de Belgen die tijdens het Pinksterweekend afgezakt waren naar La Bresse. Daar werd zondag met de Ridley Granfondo Vosges de eerste Granfondo in het hart van de Vogezen afgetrapt. Ruim 1.600 deelnemers verkenden het middengebergte in het oosten van Frankrijk.

Eindelijk was er nog eens een Elfstedentocht ... voor lopers

Running.be 4 days 1 hour ago
Tijdens het verlengde pinksterweekend vonden er in ons land heel wat leuke wedstrijden plaats. Maar voor het langere werk moest je bij onze noorderburen zijn.

Shirt van winnaar zorgt voor controverse

Running.be 4 days 1 hour ago
Een shirt van een loper zorgt voor de nodige controverse in Amerika. In die mate dat hij zelfs zijn overwinning dreigde kwijt te spelen.

Vrouw bereikt kookpunt en rijdt boos loopparcours op (video)

Running.be 4 days 6 hours ago
Een loopwedstrijd brengt gewijzigde verkeerssituaties met zich mee. Maar daar had deze vrouw het niet zo op begrepen.

Rij de Baloise Belgium Tour op Zwift en win gehandtekende leiderstrui

Cycling.be 4 days 6 hours ago
Strijd zelf mee in de Baloise Belgium Tour tijdens vijf Zwift-ritten van woensdag tot en met zondag op gelijkaardige parcours als de profs. In totaal rij je 116 kilometer en maak je kans op een gehandtekende leiderstrui van deze mooie ronde. Er zijn 13 Zwift-events per dag, zodat iedereen kans maakt.

Wat is sneller: Tarmac of Tarmac Disc?

Cycling.be 4 days 7 hours ago
De windtunnel van Specialized in Morgan Hill bestaat intussen vijf jaar. De tijd om vragen over aerodynamica te beantwoorden is wat kleiner geworden, maar voor dit jubileum maakte Chris Yu een uitzondering. Hij geeft in dit filmpje het antwoord op de vraag of velg- of schijfremmen het snelst zijn.

Pages