De teams bloggen

Trail des Z'amoureux

Team Bikesensation 4 days 6 hours ago
Een tussendoortje.... dat kan tellen!

Zondag laatstleden stonden Sofie en ikzelf aan de start van de Trail des Z’amoureux in Ben-Ahin, nabij Huy. Gezien voluit lopen door mijn enkelblessure nog niet lukt, leek deze trail die je als duo kunt doen een leuk alternatief. Voor ons beiden was dit bovendien een eerste kennismaking met trailrunning. Ik kreeg wel al in enkele crosstriathlons een trailparcours voorgeschoteld, maar een trail op zich had ik nog nooit eerder gedaan. Het was gissen naar wat ons te wachten stond.

Voorstelling nieuwe leden: Robin Withouck

SMO Triathlon Team 1 week 1 day ago

Een nieuw seizoen betekent nieuwe leden! De volgende weken kunnen jullie hen hier al een klein beetje leren kennen. De volgende is Robin Withouck die op het einde van het vorig seizoen reeds gestart is in de start2crawl in Eeklo. De komende weken komen er ongetwijfeld nog enkele leuke weetjes aan en wie weet nog enkele verrassingen. Nieuwe leden die hun vragenlijst nog niet doorstuurden mogen dit nog steeds doen (info@smo-specialized.be).

Wie ben je en wat is je sportachtergrond?
Ik ben Robin, 32 jaar en woon in Lotenhulle. Vroeger deed ik niet veel aan sport, maar een viertal jaar geleden ben ik dan toch gestart met lopen en fietsen. Samen met een vriend hebben we in 2014 voor de eerste keer deelgenomen aan de Grand Raid te Nisramont. Ondertussen zijn we toch redelijk fanatiek aan het meestrijden in soortgelijke wedstrijden.

Hoe lang zit je al in de triatlonsport en hoe ben je er mee begonnen?
Door mijn deelname aan verschillende raids (kajak, trailrun en mtb) in de Ardennen en het starten met zwemlessen, was de stap naar de eerste triatlon redelijk klein. In 2016 en 2017 nam ik deel aan mijn eerste kwart triatlons.

Aperitief aangeboden met steun van cvba Harinck Geoffrey

No Limit Team 1 week 3 days ago

Op zondag 11 februari 2018 starten we onze fiets- en lange duurlooptrainingen op. Hopelijk strooien de weergoden geen roet in het eten. De laatste weersvoorspellingen zien er alvast niet zo gunstig uit. In het slechtste geval voorzien we een alternatief. Over de sportieve invulling nemen we zaterdagmiddag een definitieve beslissing. Hou de website in het oog.

Het ontbijt is ondertussen vol geboekt. Spijtig voor de laatkomers. Aansluitend op het ontbijt voorzien we nog een korte briefing. Be there!!! En last but not least gaan we de voormiddag afsluiten met een gratis aperitief, financieel ondersteund door cvba Harinck Geoffrey. Geoffrey wil als algemene bouwwerker mee bouwen aan de clubsfeer. Waarvoor dank. Voor de ouders die voor zondag nog met een babysit probleem worstelen heb ik goed nieuws. Zondag is er gratis opvang voorzien. Hoe het in de toekomst verder zal functioneren wordt uit de doeken gedaan in de briefing.

Depaepe Stefaan

Voorstelling nieuwe leden: Mieke Claeys

SMO Triathlon Team 1 week 3 days ago

Een nieuw seizoen betekent nieuwe leden! De volgende weken kunnen jullie hen hier al een klein beetje leren kennen. We starten met Mieke Claeys die vorig seizoen reeds gestart is in het start 2 triatlon project in Eeklo en dus reeds wat ervaring heeft opgedaan. De komende weken komen er ongetwijfeld nog enkele leuke weetjes aan en wie weet nog enkele verrassingen. Nieuwe leden die hun vragenlijst nog niet doorstuurden mogen dit nog steeds doen (info@smo-specialized.be).

Wie ben je en wat is je sportachtergrond?
Ik ben Mieke Claeys (°1978) en woon in Bentille. Ik heb weinig sportachtergrond, afgezien van wat recreatief lopen, badminton en af en toe zwemmen. 

Hoe lang zit je al in de triatlonsport en hoe ben je er mee begonnen?
Ik ben in 2017 gestart met 'start 2 tri', en ben dus 'blijven plakken' :-)

Flyers Jogging + Duathlon 2018

CDTG 1 week 4 days ago

Hier zijn de flyers  meer info   en inschrijvingen jogging volgen dra

Geel loopt criterium 2018

CDTG 1 week 4 days ago

Ook dit nemen wij met onze jogging deel aan Geel loopt meer info vind je op deze folder

Crossduathlon Etten-Leur

Team Bikesensation 1 week 6 days ago

Het is al vele jaren dat de mensen van Etten - Leur me vragen om eens naar hun duathlon af te zakken. Dit is een echte klassieker waar niets dan grote namen op de erelijst staan. Helaas kwam deze wedstrijd altijd vrij kort na Kasterlee en als ik Kasterlee niet deed was ik de laatste jaren meestal geblesseerd. Bovendien ben ik niet zo zot van Nederlandse crossduathlons omdat je daar altijd dubbel zoveel moet lopen in de eerste run dan in België. Van de Kempenduathlons ben ik ook meestal geen fan wegens supersnel en veel singletracks waarop ik niet kan voorbij steken.

Elly en Emiel provinciaal kampioen veldlopen

Lommelse triatleten 1 week 6 days ago

Elly Verhoeven en Emiel Schutjes zijn zondag in Genk provinciaal kampioen veldlopen geworden. Elly werd tweede in de masterscategorie en won het goud bij de dames 45, Emiel was de snelste bij de miniemen. Alain Schutjes werd 16e bij de masters algemeen en 4e bij de H45. (foto’s anja vanoppen)

 • Uitslagen PK veldlopen Genk:
  Miniemen heren (1780m):
  1. Emiel Schutjes 6:44
  Masters dames (5365m):
  2. Elly Verhoeven (1e D45) 21:36
  Masters heren (7200m):
  16. Alain Schutjes (4e H45) 27:16

Duo Beach Race te Bredene

Team Bikesensation 1 week 6 days ago
Duo Beach Race te Bredene

Kersvers teamlid Jan Goddaer zocht een kompaan om deel te nemen aan de beach race te Bredene.
Zelf ben ik na mijn knie operatie nog maar 3 weken terug goed aan het sporten. Jan heeft door een jeugdige MTB sprong een derde enkel cadeau gekregen.

Modderbad op run-bike in Gullegem goed voor 3 podia

No Limit Team 1 week 6 days ago

No Limit was in grote getale afgezakt naar Gullegem voor een pittige run-bike. Het parcours had veel mee van de WK omloop in Valkenburg. Aan modder geen gebrek. Het werd vroeten in het slijk der aarde. En hierin waren onze clubleden heel gedreven. Een dikke proficiat aan jong en oud die deze modder battle puik hebben doorstaan en in het bijzonder de volgende drie prijsduo’s:

 • 2° plaats mix duo’s: Lise & Chris Deleersnyder
 • 2° plaats dames duo’s: Nele Dequae & Nancy Vanfleteren
 • 3° plaats dames duo’s: Laura Deleersnyder & Charlotte Ranson

Pages