De teams bloggen

Run & Bike Eeklo 20 januari 2019 - Nu inschrijven

SMO Triathlon Team 1 day 19 hours ago

Het Triatlon Team Meetjesland organiseert zondag 20 januari 2019 de achtste editie van de 'Run & Bike'. De wedstrijd wordt georganiseerd aan het terrein van machinebouwer SMO, Nieuwendorpe 14 in Eeklo. 

Er zijn aparte kinderreeksen volgens leeftijd en wedstrijden met verschillende afstanden voor jong en oud. Het evenement staat open voor iedereen, met een uitdagend parcours langs de jachthaven, de industriezone en het Schipdonkkanaal.

De eerste start wordt gegeven om 10.30 uur, voor de kids over 2 km met vaste wisselzones. De S-editie gaat over 5 km (1 ronde). De XL-editie (16km of 3 volledige rondes) start om 11 uur. In totaal kunnen max. 100 duo's deelnemen. 

Stel je team samen met familie, vriendengroep of collega's! Momenteel zijn reeds meer dan 50 duo's geregistreerd. Info en inschrijvingen via www.smo-triatlonteam.be

Stage adults triatlon & running in Jupille van 8 tot 10 februari 2019

No Limit Team 4 days 20 hours ago

Het No Limit Team organiseert voor de adults triatlon & running een sportief teambuildingsweekend van 8 tot en met 10 februari 2019 in Le Garde Chasse te Jupille. Het weekend staat open voor het hele gezin (ook partner & kids) en zal vooral in het teken staan van teambuilding. Er wordt zowel voor de adults als kids een gevarieerd programma voorzien. Het logement heeft een capaciteit van 72 bedden. Zij die hiervoor willen intekenen dienen zo snel mogelijk hun reservatie te bevestigen via info@nlt.be en € 50 per persoon te storten op de No Limit rekening BE88 4629 1785 7141. De inschrijving is pas definitief na storting van het voorschot. Aarzel niet en teken onmiddellijk in.

Klik hier voor verdere info.

NLT 2.0 stages 2019

No Limit Team 4 days 20 hours ago

Ondertussen staan de volgende 4 stages vast voor het seizoen 2018 – 2019.

  • 8 – 10 februari 2019: teambuilding voor de adults triatlon & runners (Le Garde Chasse in Jupille)
  • 22 – 23 maart 2019: stage kids multi sport³ school (’t Eksternest in Heuvelland)
  • 7 – 18 april 2019: stage atleta (Playitas Fuerteventura)
  • 10 – 12 mei 2019: stage jeugd triatlon fun & competitie (Vakantiecentrum Horizon in Bredene)

Verdere informatie volgt van zodra die vast staat.

Beniyam verkoopt wafels

No Limit Team 5 days 16 min ago

Nu woensdag (14 november 2018) zal Beniyam Peeters voor en na de looptraining (atletiekpiste Zwevegem) wafels verkopen in het kader van de warmste week. De opbrengst van deze verkoop gaat integraal naar de Stichting Alzheimer en zal geïnvesteerd worden in verder onderzoek. De wafels worden verkocht aan 5 euro per pakje. Laat uw hart spreken.

Rechtzetting

No Limit Team 5 days 57 min ago

De laatste drie weken waren moeilijk. De combinatie van de hectiek van de Feesteloop, de opstart van het nieuw seizoen en het overlijden van mijn schoonvader, heeft ervoor gezorgd dat de focus niet altijd honderd procent was. Hierdoor zijn er in de opmaak van de maandschema’s en de algemene clubinfo op de website een paar foutjes geslopen. Mijn excuses. Ondertussen is deze verkeerde informatie recht gezet.

Bedankt voor de steun

No Limit Team 5 days 1 hour ago

Hilde en Stefaan willen het No Limit Team bedanken voor de vele steunbetuigingen die we naar aanleiding van het overlijden van Hilde haar pa mochten ontvangen. Ondertussen heeft de familie in intieme kring afscheid genomen van Adriaan.

Hilde & Stefaan

Benefiet Spinning voor het goede doel warm aanbevolen

No Limit Team 5 days 1 hour ago

Annick Cassiers, de papa van Cato, engageert zich voor het goede doel. Hij zet, samen met collega’s, zijn schouders onder het “Benefiet spinning” project van Palliatieve zorg ZW-Vlaanderen. Op vrijdag 30 november 2018 organiseren zij in het Jeugdcentrum te Waregem een spinning benefiet. Meer tekst en uitleg vind je op deze flyer. Een ideaal moment om met een leuke training het goede doel te steunen. Warm aanbevolen door het No Limit Team.

 

2019

CDTG 5 days 20 hours ago

Ons volgend event gaat door op 6 april 2019 , deze zal het zefde verloop hebben als 2018. later meer nieuws

Annulatie natte gymlessen Multi Water Move op zaterdag 10 november 2018

No Limit Team 1 week 1 day ago

Door het overlijden van Hilde haar pa zien we ons genoodzaakt om alle natte gymlessen (tussen 10u30 en 12u00) van multi water move op zaterdag 10 november 2018 te annuleren. Alle andere clubtrainingen, zoals gepland op de maandschema’s, gaan wel door. Bedankt voor jullie begrip.

No Limit Center uitzonderlijk gesloten op vrijdag 9 november 2018

No Limit Team 1 week 1 day ago

Door het overlijden van Hilde haar pa zal het No Limit Center uitzonderlijk gesloten zijn op vrijdag 9 november 2018. Bedankt voor jullie begrip.

Pages