De teams bloggen

BK jeugdduathlon Braine l'Alleud

Team Bikesensation 1 month 4 days ago

Vorige zondag stond het BK jeugdduathlon op het programma. Ik had dit jaar nog geen enkele duathlon kunnen meedoen. De voorbereiding is gestart na de Transmaurienne. Dan ben ik me beginnen voorbereiden op de wedstrijd. De looptrainingen verliepen vlot en de koersen hebben mij ook veel sterker gemaakt in het fietsen.
Op zondagochtend vertrok ik samen met mijn familie naar de wedstrijd. Voor de wedstrijd kon ik het parcours nog eens gaan verkennen. Er zaten wat moeilijke keerpunten in rond een kegel en het was parcours was licht golvend. Ik moest dit toertje 4 keer fietsen.

Feesteloop 2020 afgelast

No Limit Team 1 month 5 days ago

Een maand geleden kondigden we met veel plezier aan dat de Feesteloop zou doorgaan. Ondanks de vele preventieve maatregelen heeft de gemeentelijke crisis cel vandaag (19 oktober 2020) beslist om de Feesteloop 2020, in het belang van de volksgezondheid, niet te laten doorgaan. Een beslissing die we moeten aanvaarden en respecteren. Veiligheid primeert. Zoals eerder beloofd zullen we het inschrijfgeld eerstdaags terug storten. Bedankt voor jullie begrip en hopelijk tot 2021.

 

Stille ronde op zaterdag 17 oktober 2020

No Limit Team 1 month 1 week ago

Op zaterdag 17 oktober , daags voor de Ronde van Vlaanderen is er een vrije fietstocht van 12 km met aandacht voor fietsveiligheid in het dagelijks verkeer.
Deze rit voor families en vrienden vervangt de fietstocht die in het kader van Tournée Flandrienne gepland was. Aan de deelnemers wordt gevraagd een wit lichtje te dragen.
“Laat je licht branden ! Samen zijn we sterker!”
Voor verdere informatie vind je hier terug.

Nieuwe kleur - nieuwe aanpassingen (update 14/10/20)

SMO Triathlon Team 1 month 1 week ago
Vanaf woensdag 14 oktober 2020 gaan we over naar code oranje voor de sportsector. Door onze strikte aanpak hopen we dat ze een hulp kunnen zijn bij het indammen van de verspreiding van het virus.

Criterium Langemark

Team Bikesensation 1 month 3 weeks ago

Het was gisterenavond de eerste keer dat we nog eens verlof moesten nemen om te gaan koersen. Het is tevens ook ineens het eerste en laatste criterium van 2020. We konden ons zelfs ook voor het eerst douchen na de koers. Het was een leuk weerzien met de collega renners. Iedereen heeft het duidelijk gemist, de sfeer voor en achter de koers.

Criterium Langemark

Team Bikesensation 1 month 3 weeks ago

Het was gisterenavond de eerste keer dat we nog eens verlof moesten nemen om te gaan koersen. Het is tevens ook ineens het eerste en laatste criterium van 2020. We konden ons zelfs ook voor het eerst douchen na de koers. Het was een leuk weerzien met de collega renners. Iedereen heeft het duidelijk gemist, de sfeer voor en achter de koers.

No Limit Center opent opnieuw de deuren

No Limit Team 1 month 3 weeks ago

In het kader van de coronapandemie en de tijdelijke werkloosheid van de NLT medewerkers werd het No Limit Center op vrijdagnamiddag voor onbepaalde tijd gesloten. Vanaf nu vrijdag 2 oktober 2020 nemen we opnieuw de draad op en zal het No Limit Center iedere vrijdagnamiddag van 16u00 tot 18u30 (behalve tijdens schoolvakanties) open zijn. Gelieve ook dezelfde veiligheidsmaatregelen te nemen die gelden voor het winkelen.

4 LT-teams bëeindigen leerrijk T³-seizoen in Lille

Lommelse triatleten 1 month 3 weeks ago

Liefst 4 LT-teams kwamen afgelopen weekend in actie in de Lilse Bergen, op de slotmanche van de T³-Series en het BK mixed team relay.

Bij hun eerste deelname aan de T³ betaalden onze teams nog heel wat leergeld, maar het was een fantastische ervaring voor onze atleten. Het enthousiasme voor een minstens even succesvol vervolg in 2021 is alvast groot. Proficiat aan alle deelnemers!

Lees hier het verslag van reporter ter plaatse Brecht Reynders:

Zaterdag werd in Lille de 3e manche en meteen ook de laatste T³-race afgewerkt nadat de laatste wedstrijd van de T³-series in Doornik onverwacht geannuleerd werd. Voor onze LT-vrouwen en -mannen was het meteen ook de laatste keer om te knallen tijdens het zwemmen, fietsen en lopen, dit in de vorm van een aflossingsformule (3 teamleden die achtereenvolgens 250m zwommen, 5km fietsten en 1,5km liepen).

Bij de vrouwen gingen Eva Vanbrabant, Elly Verhoeven en Natalie Franken van start. Zij wisselden elkaar af en werden hiermee bekroond met een 10e plaats. In de eindrangschikking eindigen de LT-dames hun 1ste T³-ervaring op een 8e plaats.

Bij de mannen waren er 2 teams die aan de start stonden. In het 1e team zaten Aurélian Gheerardyn, Pieter Vanderhenst en Carl Huygen. Zij werden in hun relay 28e algemeen. In het 2e team waren het Jos Willems, Gert Mannaerts en Niels Vanhove die aan de start stonden. Zij finishten met hun team als 32e. In de eindrangschikking eindigen de mannen in een sterke 2e divisie als 16e algemeen.

Naar volgend jaar toe is er wel nog wat werk aan de winkel, maar aan positieve sfeer was er dit jaar zeker geen gebrek in het T³-team van LT! Daarom verwachten we tegen volgend jaar nog beter te zijn.

Als toetje was er in Lille nog het BK mixed team relay en ook hier was LT present. Pieter Vanderhenst, Aurélian Gheerardyn, Eva Vanbrabant en Natalie Franken gaven voor de laatste keer van jetje en zij werden mooi 24e in een sterk deelnemersveld.

Koers EDH Brugelette b categorie

Team Bikesensation 1 month 3 weeks ago

Na de storm Odette, klaarde het zondagnamiddag helemaal op. Ideaal om nog eens een koersje bij de EDH mee te pikken, dit keer in Brugelette nabij Ath.

We kregen er een vrij zware wedstrijd voorgeschoteld. Een afwisseling van kasseien en slechtbollende asfalt, bovendien glooiend en nog behoorlijk wat wind.
Yannis had zich door het slechte weer laten ontmoedigen en was thuis gebleven. Misschien moet ik hem gelijk geven, want hij zou het moeilijk gehad hebben.

BK ploegen triatlon Doornik afgelast.

No Limit Team 2 months 2 hours ago

Het BK ploegen triatlon van Doornik, dat verschoven was naar zondag 4 oktober 2020, wordt finaal afgelast. De organisator kreeg niet de noodzakelijke vergunning van de politie commisaris en dient noodgedwongen deze beslissing te accepteren.

Pages