De teams bloggen

Infovergadering 2018-2019

EFC-ITC 5 hours 12 min ago

Op vrijdag 19/10 vatten we het nieuwe triatlonseizoen opnieuw aan! We beginnen met een algemene infovergadering voor zowel leden als nieuwe leden.

Net zoals vorig jaar zullen er na een korte algemene presentatie ook weer verschillende standjes aanwezig zijn met meer info over inschrijvingen, een aanbod Trek-fietsen, sportvoeding, Strijd der Titanen, Project Klagenfurt 2020, Jeugdwerking etc…

Op deze dag zal ook het ENIGE kledij pasmoment ingelast worden voor de nieuwe wedstrijd- en trainingsuitrusting voor de volgende 2 seizoenen.

Uiteraard kan er ook dit jaar weer genoten worden van een drankje en een gezellige babbel met andere EFC-ITC’ers.

Locatie dit jaar is opnieuw het Sint-Jozefscollege (Prizma Campus College), te Izegem., aanvangsuur 19.30u.

Parkeren kan op de speelplaats aan de kant van de Burgemeester Vandenbogaerdelaan.

Het bericht Infovergadering 2018-2019 verscheen eerst op Izegemse Triatlon Club.

3 nations cup Sittard (Nederland)

Team Bikesensation 3 days 49 min ago

Vandaag was het 3 nations cup in Sittard. Ik mocht op de 5 en voorlaatste rij plaatsnemen. De start zelf was niet zo goed, beetje voor mij trok iemand zijn ketting over en moest ik zwaar afremmen maar gelukkig kon ik er gemakkelijk langs. De kopgroep van 25 man was wel wat voor op de startklim. Ik kon deze gelukkig goed inhalen en ik was er zeker bij door een verdere opstropping. Het tempo van de 1ste ronde was goed. Maar de 2de en 3de ronde ging het niet goed, te veel last van de onderrug en steken in de buik. Gelukkig ging dit over na 2 ronden, behalve de rugpijn maar die verminderde.

Grand Raid Godefroy

Team Bikesensation 1 week 1 day ago

Gestart om 7u30 te Bouillon voor een wedstrijd van 160km - 4500hm. De eerste 40km kon ik het vol houden met de kopgroep met oa. Massaer en Carabin, maar op sommige beklimmingen toen Carabin op kop reed had ik een beetje moeite om te volgen. Daarom rap beslist om die toppers te laten rijden omdat het nog een lange dag ging worden. Daarna reed ik een relatief rustiger tempo met als bedoeling om bij de tweede groep terecht te komen. Maar die kwam helaas niet, dan maar aan km90 weer een beetje rapper beginnen rijden.

Wallonia cup Houffalize (XC)

Team Bikesensation 1 week 2 days ago

Vandaag was het wedstrijd in Houffalize maar deze keer was het op het oude wereldbekerparcours, een leuk en zeer lastige toer dus! Ik mocht starten op de 3de startrij, mijn start zelf was goed ik kon mooi meegaan en het ging redelijk goed. na de startronde kwam ik rond de 15de plaats door. Ik heb dan Nog 1 ronde goed mijn tempo kunnen aanhouden. Maar spijtig genoeg kwam de rug het een beetje verstoren, ik begon de na de 2de ronde dus last te krijgen en daardoor kon ik minder kracht zetten.

LT’ers houden traditie in ere in Almere

Lommelse triatleten 1 week 3 days ago

Almere 2018 was weer goed voor heel wat straffe prestaties (o.a. de 10e finish van Joris Sels op de volledige en podia voor Alain Schutjes en Elly Verhoeven in hun agegroup), persoonlijke records, geslaagde debuten (Lobke Punie en Joos Jansen op de halve), de nodige sfeer (dankzij het LT Support Team onder aanvoering van Rudi, Wim, Annelies & co), slapeloze nachten (reminder voor deelnemers: hotel Anno is te vermijden; reminder voor supporters: hotel Anno is the place to be), pijnlijke lichaamsdelen en gevonden voorwerpen (no pictures…) voor de Lommelse Triatleten. Alle uitslagen vind je hieronder. Zaterdag finishte Ruben Geys als 4e op de allerleerste halve triatlon in Knokke, terwijl Hans Moonen er woensdag al 13e werd op de kwarttriatlon. Nog op zaterdag reed Bart Geeringhs de Dirty Boar Gravel Ride uit, een MTB-tocht van 170 km en 2700 hm in de Ardennen.

wedstrijden 01-02/09: Gerardmer en Zofingen

DTTA 2 weeks 2 days ago
Het eerste weekend van september staan er traditioneel heel wat topwedstrijden op het programma, en daar kan onze club[..] [...]

8 LT’ers op podium in Balen

Lommelse triatleten 2 weeks 2 days ago

17 LT’ers namen vandaag deel aan de BBB Triatlon in Balen. Liefst 8 van hen haalden daarbij het podium. Op de kwart individueel werd Hans Moonen 2e, Tom Jansen 2e bij de M40, Birgit Massagé 2e bij de F24, Magali Lejeune 2e bij de F40 en Anja Vanoppen (foto; bij haar debuut op de olympische afstand nota bene) 3e bij de F40. Ruben Geys won de sprinttriatlon. Bij de trio’s werd het team van Lobke Punie 3e op de kwart en won het team van Jasper Michiels de sprint.

flanders cup langdorp

Team Bikesensation 2 weeks 2 days ago
langdorp

Ik stond vandaag aan de start van de flanders cup in langdorp.
Ik had vandaag een goed gevoel en goede benen.
Eerst 1uur goed opgewarmd en dan naar de start, deze was op een helling en ging met hoge snelheid van start, ik had het moeilijk om te kunnen volgen maar het is toch gelukt om de grote groep te kunnen volgen .
Na 20min had een goed tempo gevonden en ik kon deze blijven aan houden
Maar iedere helling was het toch op me tanden bijten om volle bak te kunnen gaan er werden dan ook 650hm beklommen in deze wedstrijd, berg af was het tof natuurlijk

wedstrijden augustus: Halle en Willebroek

DTTA 2 weeks 3 days ago
Enkele weken geleden stond de traditionele avondduatlon van Halle op het programma, die na vele jaren een parcourswijziging[..] [...]

Zwembad Avelgem gesloten op zaterdag 1 september 2018

No Limit Team 2 weeks 5 days ago

Het zwembad van Avelgem beschikt momenteel niet over de noodzakelijke exploitatie vergunning (cf herstellingswerken) voor zaterdag 1 september 2018. Hierdoor zijn we genoodzaakt om alle trainingen van nu zaterdag in Avelgem te annuleren. Waarvoor onze excuses.

Pages