De teams bloggen

Crossduathlon Bas-Oha

Team Bikesensation 15 hours 21 min ago

Na mijn enorm dieptepunt in Malonne, ben ik deze week licht ziekjes geworden. Lichte maagklachten hebben me toch 5 dagen langs de kant gehouden. Heel gedemotiveerd ben ik dan gewoon aan de trainingen begonnen, met het doel alweer verder te proberen opbouwen. Ik wist niet of ik zou starten in Bas-Oha. Dus ik leefde er zeker niet specifiek naar toe. Mijn doel om deze winter vooral aan mijn basis te werken blijft primair.

Britt Rombaut verkoopt haar mountainbike

No Limit Team 15 hours 50 min ago

Britt Rombaut verkoopt haar kids mountainbike.

Praktische info:

  • Ideaal voor kinderen vanaf 10 jaar
  • In goede staat
  • Prijs: 160 €
  • Contact: tel. 056/649506

Jullie waren top !

No Limit Team 16 hours 18 min ago

Ook de final edition van de Zwevegemse zwemmarathon werd door het No Limit Team gewonnen. Met 95 deelnemers zwommen we 82500 m bij elkaar. Bedankt voor jullie massale opkomst. Jullie waren top! Voor de uitslag details verwijs ik u graag door naar https://www.zwevegem.be/zwemmarathon-uitslagen

Xduathlon Wachtebeke (S)

Team Bikesensation 1 day 6 hours ago
De cirkel voor 2017 is rond.

Zondag stond de Xduathlon van Wachtebeke, als afsluiter van dit duathlon en triathlon seizoen, op het programma. Het leuke was dat ik op 29 januari dit jaar met deze wedstrijd mijn seizoen opende. Deze werd in november ’16 door noodweer geannuleerd en verplaatst naar januari 2017.

Beveiligd: Specialized Epic FSR 2018

multisporter 2 days 7 hours ago

De inhoud is beveiligd met een wachtwoord. Vul het wachtwoord hieronder in om hem te kunnen bekijken:

Wachtwoord:

Het bericht Beveiligd: Specialized Epic FSR 2018 verscheen eerst op Multisporter.

Geen zadel? Geen probleem voor IJzeren Bart

Lommelse triatleten 2 days 17 hours ago

 

Bart Serroyen nam zondag deel aan de Cross Duatlon in Maastricht. Halfweg de eerste MTB-ronde werd hij opgezadeld met zadelpech. Maar ook zonder zitting sleepte IJzeren Bart nog een 17e stek uit de brand. Ben Cremers werd 42, Bart Bongaers 100e.

Nog zondag namen Tom Geypen, Lieve Moelans en Joris Sels deel aan de Keiheuvel Bosloop (geen tijdsregistratie). Zaterdag maakte Jan Kuppens zijn debuut op de halve marathon en dat nergens minder dan in New York. Hij finishte in 2u23:15.


Multi sport op zondag

No Limit Team 2 days 18 hours ago

In de voorbereiding op het echte werk en in de vorming van een goede basis is de ontwikkeling van alle spieren en spiertjes onontbeerlijk. Vandaar de lokroep voor het organiseren van multi-sport activiteiten. Vandaag was er zo’n sessie met op de agenda het voor een triatleet niet zo’n voor de hand liggende basketbal. Ondanks de (spijtig) heel geringe opkomst gingen we ervoor en liet Kenneth ons via spelvorm kennis maken met de basisregels van basketbal. Het voelde bovendien ook een beetje aan als team-building want je hebt elkaar nodig. Het anderhalf uur intensieve ontspanning (het moet niet altijd onder de noemer ‘trainen’ gezet worden hé, de voorbereiding is nog lang genoeg) was dan ook in een oogwenk voorbij. Op naar meer van dat zou ik zeggen en ….. de afwezigen hadden ongelijk.
Stefaan was al aan het dromen van een extra afdeling binnen NLT.

Sammy Coulembier

Warm aanbevolen…Toertocht Vlaamse Ardennen

No Limit Team 5 days 16 hours ago

Op zondag 10 december 2017 organiseert MTB club “Funny Bikers” met onze partner “Jowan Kluisbergen” een toertocht voor MTB en Cyclo door de Vlaamse Ardennen. Het No Limit Team beveelt dit event warm aan. Voor verdere informatie verwijs ik u graag door naar www.funnybikers.be en de flyer.

Vrijdag 17 november 2017 geen zwemtrainingen in Zwembad Zwevegem

No Limit Team 1 week 17 hours ago

Nu vrijdag 17 november 2017 is er geen natte gymles voor de Multi Water Move kids en geen zwemtraining voor de Multi Sport³ Sport. Het zwembad wordt ingepalmd voor de zwemmarathon, waarop we op jullie massale deelname rekenen.

crossduathlon Malonne

Team Bikesensation 1 week 22 hours ago

Terwijl ik vooral blijf verder werken aan mijn basistrainingen trok ik zaterdag traditioneel naar Malonne voor de crossduathlon daar die toch een echte klassieker geworden is. Nieuw dit jaar was ook de crossduathlon voor de kinderen, waarin Yannis natuurlijk niet ontbrak. 29 starters daar, wat ineens een succes was. Yannis komt als 6de binnen na de 1ste run, maar vind dan zijn fiets niet meer terug en verliest meer dan 45sec extra. Eenmaal op de fiets wordt hij constant opgehouden omdat hij zo ver teruggeslagen was.

Pages