08/07/2017 Stonebrixiaman

Geef hier de evaluatie van een wedstrijd. Was hij goed georganiseerd? Wat kon beter. Bespreek het hier. Organisatoren en deelnemers, iedereen kan er maar beter van worden.
Forumregels
Gebruik altijd het formulier.
Gebruikersavatar
brecht.brackx
Berichten:1
Lid geworden op:15 jul 2017, 11:56
08/07/2017 Stonebrixiaman

Bericht door brecht.brackx » 15 jul 2017, 12:55

Naam van de wedstrijd: Stonebrixiaman
Plaats: Ponte di Legno, Italiaanse Alpen (zwemmen in Lago d' Iseo)
Organisator: Eigen organisatie
Discipline: Xtreme Triathlon
Afstanden: 3,8 - 180 (3600+hm) - 42 (2300+hm)
Inschrijvingsbedrag: 350 euro
Was deze wedstrijd met een nationale federatie georganiseerd? Nee
Waren prijzen voorzien voor de eersten? Nee
Was naturaprijs voor iedereen voorzien? Ja: gepersonaliseerde tri-suit voor alle deelnemers, voor finishers een wintervest en een mooie gegraveerde steenplaat op naam, echte tattoo met wedstrijdlogo voor wie wou
Waren douches voorzien? Nee
Beschrijving van het parcour: Prachtige nachtzwem (start om 4u) in Lago d' Iseo, fietsparcours met na een aanloop van 90 km beklimming van de Mortirolo (vanuit Aprica) en op einde Passo Gavia (vanuit Ponte di Legno), loopparcours met eerste helft op de flanken van de vallei en na doorkomst in wisselzone naar Passo Paradiso op 2600 meter hoogte. Volgens de organisatie zwaarste loopparcours van alle Xtreme Triathlons.
Wat vond je negatief aan deze wedstrijd? Niets, prachtige wedstrijd voor wie van het zeer zware werk houdt. Enkel aan te raden voor wie er echt klaar voor is, slechts 56% haalde de aankomst.
Wat vond je positief aan deze wedstrijd? Prachtig parcours, atleten en familie worden zeer goed gesoigneerd. Maaltijd na briefing voor atleet en officiële support, warme maaltijd voor atleet en support na de aankomst + gratis drank voor alle meegereisde supporters, dag nadien prijsuitreiking met zeer uitgebreide lunch voor iedereen. TOP organisatie

Plaats reactie